Voorstel Ondernemingsraad

  • Home
  • Voorstel Ondernemingsraad

Inspiratie in Drenthe is gericht op constructief samenwerken. We analyseren tijdens de bijeenkomsten de resultaten, de motivatie en de samenwerking binnen jullie organisatie. Door de belangrijkste knelpunten te herkennen en erkennen kunnen we aan de slag. Theorie, praktijkervaring en een andere manier van kijken vormen de ingrediënten voor de oplossing die voor jullie gaat werken. De zaken die niet altijd hardop gezegd worden leggen wij wél met elkaar op tafel.

Training 2019

Wij vinden het belangrijk om altijd een voorgesprek te hebben om te proeven welke uitdagingen er binnen een organisatie spelen. Op basis van dit gesprek bereiden wij een dag voor die oplossingsrichtingen aanbiedt voor de actuele vragen.

Het is onze gewoonte om een aantal weken na een trainingsdag een uur aan te schuiven bij een overleg om te ervaren hoe het daadwerkelijk gaat met het voorgenomen actieplan.

 

Onze instaptraining op locatie in Havelte: kosten v.a. € 1650,– ex BTW

Wat krijg je voor dat bedrag:

  • Voorbespreking
  • Aan het werk van 8.30 – 17.00 (maximaal 10 personen)
  • Koffie, thee en lunch (aanvullende lunch-wensen in overleg)
  • Trainingsruimte voor 10 personen met beeldscherm, internet en flipover
  • Nabespreking met het hele team bij uw organisatie (+/- 3 weken na dato)

Dit arrangement kan aan al uw wensen worden aangepast, dit zal in het voorgesprek aan de orde komen. Tarief is exclusief BTW.

Bel voor een afspraak met: 06-37175420 of mail: info@inspiratieindrenthe.nl

Omdat iedere ondernemingsraad zich in een andere fase bevindt starten we uiteraard met die stappen die voor jullie organisatie van belang zijn.

 

Haiko Neidig en Karina Crok

Inspiratie In Drenthe

Havelte

06-37175420

Ons motto: Mensen willen wel veranderen maar niet veranderd worden.