Lonely

Lonely at the top

Soms is het eenzaam aan de top. Op mooie momenten zijn er genoeg mensen om het succes te vieren. Wat als er een grote klant omvalt, als de opvolging niet goed geregeld is of als een kapitaalkrachtige concurrent de vijandige pijlen op je organisatie richt.
Dat zijn momenten dat je graag iemand hebt die je begrijpt, kan luisteren en ervaringen kan delen zodat je samen sterker wordt.

Inspiratie in Drenthe brengt directeur-eigenaren bij elkaar van MKB organisaties in Noord Nederland (+/- 20 – 300 medewerkers). De bedoeling is om een langdurige relatie met elkaar aan te gaan en jaarlijks een aantal keer bij elkaar te komen. Alle onderwerpen kunnen aan bod komen, zolang het uitgangspunt maar is dat we geïnspireerd raken en blijven.

Dat kan zijn op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerking, ondernemerschap, bedrijfsopvolging, scherp blijven en groei.

Reflectie

Ik heb een mooi bedrijf, het gaat best goed. Stel ik dat ik één minuut op de zeepkist krijg om mijn onderneming neer te zetten. Wat zeg ik dan zodat de toehoorder Onmiskenbaar weet dat het om mijn bedrijf gaat. Vertel ik duidelijk waarom wij echt Onderscheidend zijn ten opzichte van de concurrentie?